Debat van de week: wie is te veel en wie ontbreekt in de selectie van Martinez? (En uw mening over Vincent Kompany als coach is duidelijk!)

Redactie
| 23 reacties
Debat van de week: wie is te veel en wie ontbreekt in de selectie van Martinez? (En uw mening over Vincent Kompany als coach is duidelijk!)
Foto: © photonews

De competitie in de Jupiler Pro League is opnieuw begonnen en dus krijgt u van ons elke woensdag een centraal debat waarover u uw mening mag geven. Deze week kunnen we natuurlijk niet naast de selectie van Roberto Martinez, al komen we ook nog eens terug op ons debat van vorige week. Geef uw mening!

Vorige week stelden we u de vraag rond Vincent Kompany en wat u van zijn coachingscarrière verwacht bij RSC Anderlecht.

Dat leverde vrij diverse antwoorden op. Sommigen zien het zitten, maar een lichte meerderheid denkt dat het toch niets gaat worden. 

40% ziet het wel wat worden met de carrière van Kompany bij Anderlecht, al denkt de helft daarvan dat het toch jaren gaat duren. 49% denkt dan weer dat de kwaliteiten van King Kompany als coach te weinig zijn. De toekomst zal het uitwijzen ...

Selectie Martinez

Deze week kunnen we niet anders dan het hebben over de selectie van Roberto Martinez, die dinsdag werd bekendgemaakt. Daar zaten toch wel een aantal nieuwe en verrassende namen bij, terwijl anderen dan weer ontbraken in de selectie of bij de beloften werden opgenomen.

Welke van de namen had er voor u zeker niet moeten bij zijn van de namen die uit de hoed van Martinez werden getoverd en op welke namen had u eventueel wél gehoopt? We geven u een beetje vrij spel in onze dubbele vraag. 

Wij horen graag uw mening, laat ze dus zeker horen! 

Wie had u zeker niet opgeroepen?

61%
52%
9%
28%
5%
30%
33%
0%
1%
31%
8%
14%
3%
2%
4%
51%
18%
7%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties