Guédioura staat anderhalve maand langs de kant

De Nijs Michael
| 1 reacties
Guédioura staat anderhalve maand langs de kant
Foto: © SC

KV Kortrijk heeft er een erg knappe competitiestart opzitten, maar toch heeft men kopzorgen in het Guldensporenstadion. De West-Vlamingen moeten het de komende weken namelijk doen zonder enkele sterkhouders.

Eerder zag trainer Vanhaezebrouck al de Fransen Lahaye en Bartholome uitvallen en vorig weekend raakte ook Adlène Guédioura geblesseerd. Over de kwetsuur van de laatst genoemde zijn nu iets meer details bekend, de middenvelder zou anderhalve maand buiten strijd zijn. 

Aanvankelijk vreesde de medische staf van Kortrijk dat Guédioura gescheurde gewrichts- en kruisbanden had opgelopen, maar zo erg blijkt de blessure niet te zijn. De schade blijft beperkt tot een verdraaide knie en wat irritatie aan de meniscus. Desondanks zal Kortrijk het toch anderhalve maand zonder de middenvelder moeten doen. 

Lahaye moet als gevolg van zijn kuitblessure nog twee weken in een brace rondlopen, waarna hij aan een revalidatie van drie weken kan beginnen. Ook Bartholome zal de komende weken nog niet inzetbaar zijn, hij heeft een knieblessure. Beter nieuws was er van Bakour, hij traint sinds donderdag opnieuw mee.

In de marge van dit blessurenieuws maakte Kortrijk ook bekend dat er een oefenpartij zal afgewerkt worden tegen het Franse Le Havre, de wedstrijd staat op vrijdag 10 oktober op het programma en zal afgewerkt worden in Bayeux.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties