Vandezande: "N'Galula vervanger van Van Goethem"

Vandezande: "N'Galula vervanger van Van Goethem"
Foto: © SC

Eddy Vandezande, sportief verantwoordelijke bij OHL, bevestigt dat Floribert N'Galula op weg is naar OH Leuven. Hij zal de vervanger voor Kenneth Van Goethem moeten worden.

N'Galula zou overkomen van het Finse TPS Turku. De jeugdspeler van Anderlecht verliet België in 2007 voor Manchester United, maar maakte daarna omzwervingen langs Denemarken, Nederland en de VS. "Het dossier is nog niet afgewerkt, maar het ziet er goed uit", aldus Vandezande aan Voetbalkrant.com. "Hij wordt onder meer ingehaald om de blessure van Van Goethem op te vangen. We hebben hem met TPS Turku aan het werk gezien tegen Westerlo en hij heeft positieve rapporten meegekregen."

Daarnaast maakt OHL ook nog werk van een aantal andere versterkingen. "Derick Chuka Ogbu zal waarschijnlijk ook tekenen bij ons", zegt Vandezande over de Nigeriaanse spits die op proef is bij de Leuvenaars.

Ook is men nog op zoek naar een centrale verdediger. "Maar dat blijkt niet zo makkelijk. Spelers blijven liever bij de reserven van Club, Anderlecht of Standard dan dat ze naar ons komen waar ze een degelijke kans hebben om te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties