Reactie Francky Dury vindt hem een grote meneer, dit is de reactie van Wim Smet na 'spookfout' in KV Oostende - Zulte Waregem

Francky Dury vindt hem een grote meneer, dit is de reactie van Wim Smet na 'spookfout' in KV Oostende - Zulte Waregem
Foto: © photonews

Wim Smet was al eens de man van de spookgoal in een match van Genk tegen Lierse en toen sliep hij een nacht erg slecht. We vermoeden dat hij ook vannacht moeilijk in slaap zal tuimelen, want hij floot nu voor een 'spookfout'. "We hebben een fout gemaakt."

"Ik heb de beelden herbekeken en ik heb gezien dat ik een fout begaan heb", klonk het bij monde van de scheidsrechter. "Ovono heeft de bal vast, maar laat hem op het cruciale moment los."

Vooral de lijnrechter was even de gebeten hond bij Derijck, Marrone en co: "Maar het was mijn beslissing. Dus het is ook mijn fout, ach ... het lot van een scheidsrechter zeker?"

Smet is een grote meneer

Francky Dury moest de pijn verbijten na het zuur gelijkspel. "Iedereen weet toch dat Ovono ballen lost? Dat was nu ook weer zo. Ik was benieuwd wat Smet er ging van zeggen en heb een discussie met hem gehad."

"Maar hij is een grote meneer. Ik wil de discussie daarmee afsluiten en dat ook zo houden." Al viel er wel een en ander te vertellen over nog een rist andere beslissingen ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties