Cisse Severeyns speelt eindronde met Antwerp

Steven Bologne
| 0 reacties
Cisse Severeyns speelt eindronde met Antwerp
Foto: © SC

Antwerp pakt voor de eindronde van start gaat uit met een regelrechte stunt. Het haalt voor de eindrondewedstrijden de vlot scorende Cisse Severeyns weg bij derdeklasser Cappellen.

De inmiddels 37-jarige spits van Cappellen helpt Antwerp uit de nood. Het verhaal kreeg vorm nadat een rechtbank in Brussel Filip De Wilde toeliet te spelen voor Geel in de eindronde. De overgang is niet definitief, Severeyns keert volgend seizoen gewoon terug naar het Jos Van Wellenstadion.

Severeyns had bij Cappellen een niet-amateurcontract tot 30 april waardoor hij voorlopig een vrij spelers is. Hij kan dus perfect spelen voor Antwerp al moet Cappellen nog zijn fiat geven, maar dat lijkt geen probleem te zijn. Antwerp-manager Carl Geeraerts liet Severeyns alvast een aansluitingskaart tekenen en dat werd gisteren op de KBVB bezorgt.

Maandag zal Severeyns op het veld van Roeselare nog niet van de partij zijn want die aansluitingsprocedure duurt zes dagen. Severeyns keert voor de tweede keer terug naar de Bosuil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties