Alexis tekent voor vijf seizoenen Real

Dave Sentobin
| 0 reacties
Alexis tekent voor vijf seizoenen Real
Foto: © SC

Volgens de Spaanse sportkrant As verhuist Alexis volgend seizoen naar grote broer Real Madrid. De verdediger van Getafe zou een contract voor vijf seizoenen tekenen bij de Koninklijke. Met de overgang zou een bedrag van acht miljoen euro gemoeid zijn. De overgang zou pas op het einde van het seizoen officieel bekend gemaakt worden. Real Madrid had bij Getafe sowieso een clausule afgedwongen waardoor de Madrilenen voorrang kregen bij een eventuele transfer.
 
Alexis Ruano Delgado kwam afgelopen zomer over van het gegradeerde Málaga. Bij de Andalusische club maakte de 21-jarige Spanjaard zijn debuut in het seizoen 2003-2004 en speelde hij in totaal liefst vijftig wedstrijden. Bij zijn huidige Madrileense werkgever speelde hij al 18 wedstrijden in de Primera División. In de gewonnen thuiswedstrijd tegen Real maakte net Alexis de enige treffer.

Vandaag op de persconferentie reageerde Sergio Ramos enthousiast op de mogelijke komst van de jonge middenvelder. “Ik ken hem van bij de beloften. Hij is niet alleen een goed voetballer, maar ook een goed persoon. Iedereen die Real kan versterken is welkom, dus ook de man uit Málaga”, aldus de verdediger van Real Madrid.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties