Gillet moet zich toch nog gewonnen geven

Michiel Derwael
| 4 reacties

Hekkensluiter in de Serie A Bari heeft bijna gestunt op het veld van koploper AC Milan. De ploeg van Gillet moest in de laatste tien minuten de gelijkmaker toestaan.

Na het puntenverlies van Inter kon stadsgenoot AC Milan verder uitlopen in de Serie A. Rode lantaarn Bari gaf zich niet gewonnen en sleepte een gelijkspel uit de brand. AC Milan startte offensief aan de wedstrijd, maar kon zijn kansen niet verzilveren.

Tegen de gang van het spel in kwam Bari in de veertigste minuut op voorsprong. Rudolf dribbelde Van Bommel en schoot de bal voorbij Abbiati. De koploper in de Serie A had moeite om de muur van de bezoekende ploeg te slopen. Jean-François Gillet schudde enkele goede reddingen uit zijn mouw en dat tot grote frustratie van Ibrahimovic. De Zweedse aanvaller uitte zijn frustratie in een slaande beweging naar Rossi en zag daarvoor de rode kaart.

Met tien man bleef Milan op zoek gaan naar de gelijkmaker. De ingevallen Cassano, ex-Bari, behoedde zijn club voor een nederlaag. In de 83ste minuut klopte hij onze landgenoot en legde de 1-1 eindstand vast.