Nieuwkomer Cissé verknoeit het bij QPR

Thomas De Block
| 1 reacties

In de Engelse Premier League heeft Wolverhampton een belangrijke overwinning geboekt bij QPR. Daarnaast kon Everton niet winnen bij Wigan en hield Mignolet opnieuw zijn netten schoon.

QPR  - Wolverhampton 1-2

QPR heeft de drie punten te grabbel gegooid in eigen huis. Na een kwartier zag het er nochtans goed uit voor de ploeg van coach Hughes. Zamora zorgde voor een 1-0 voorsprong. In de 34ste minuut sloegen de stoppen echter door bij de kersverse QPR-spits Djibril Cissé. Nadat Johnson een overtreding had begaan op de Fransman, ging het helemaal mis.

Cissé ging aan het meppen en greep zijn tegenstander naar de keel, waarna hij meteen kon douchen. Daarna ging het van kwaad naar erger voor QPR. Jarvis bracht de Wolves op gelijke hoogte en twintig minuten voor tijd bezorgde Doyle de bezoekers alsnog de zege. Door deze overwinning kan Wolverhampton iets meer opschuiven uit de degradatiezone.

Stoke City – Sunderland 0-1

Doelman Mignolet heeft opnieuw de nul gehouden bij Sunderland. De bezoekers konden zelfs met de drie punten naar huis na een doelpunt van McClean in de zestigste minuut. Net voor de rust moest Stoke City al met z’n tienen verder na een rode kaart voor verdediger Huth. Door de zege verstevigt Sunderland zijn positie in de middenmoot.

Wigan Athletic – Everton 1-1

Everton, met Fellaini een hele wedstrijd tussen de lijnen, heeft niet kunnen winnen bij Wigan. Het venijn zat hem in het slot van de wedstrijd: een kwartier voor tijd scoorde Neville de 1-0 voor Wigan, maar Anichebe bezorgde Everton nog een punt door zeven minuten voor affluiten de 1-1 te scoren. Ondanks het punt blijft Wigan helemaal onderin het klassement bengelen.