Ex-KV Mechelen-speler: "Pijn doet het nog steeds"

Christophe van den Boom
| 37 reacties
Ex-KV Mechelen-speler: "Pijn doet het nog steeds"
Foto: © SC

KV Mechelen werd in 2003 in leven gehouden door de supporters. De club leeft voort, maar de spelers die eind 2002 ontslagen werden, raakten aan lager wal. Tony Eecloo, die toen als groot talent aanzien werd, is daar een van.

Tony Eeclo werd in 2003 op 19-jarige leeftijd aanschouwd als een groot talent en had een grootse toekomst voor zich. Maar het KV-verhaal heeft hem de das omgedaan. “Nu speel ik in derde provinciale, zonder dat KV-drama zat ik allicht nog in eerste klasse”, getuigt Eecloo in Gazet van Antwerpen. “Het faillissement heeft mijn carrière en dromen kapotgemaakt. Niet alleen van mij, maar van veel toenmalige kv-spelers.”

De problemen bij de club brachten veel financiële tegenslagen met zich mee. “Ik heb zwarte sneeuw gezien. In totaal heb ik zo’n 75.000 euro verloren door het faillissement. Pijn doet het nog steeds, dat kan ik niet wegsteken", bekent de aanvaller.

KV Mechelen groeide opnieuw uit tot een degelijke subtopper in eerste klasse. Dit seizoen stond het zelfs dicht bij een plaats in play-off I. Voor Eecloo is het niet makkelijk om het huidige succes aan te zien. “Ik kan het huidige bewind en de supporters niks verwijten. Maar dat KV het zo goed doet, wringt toch een beetje.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties