Reactie "Rood was overdreven"

"Rood was overdreven"
Foto: © SC

KV Mechelen kwam op voorsprong in Gent, maar gaf het in extremis nog weg. David Destorme moest de wedstrijd in de slotfase nog verlaten met een tweede gele kaart. Een overdreven straf, vindt de middenvelder van KV Mechelen.

Aernout Van Lindt in Gent

"Ik had geen intentie om iemand te blesseren. Ik ga gewoon voor de bal en glij dan door. Boeckx glijdt ook door en zo komen we met elkaar in aanraking. De scheidsrechter had het niet goed gezien denk ik, dus gaf hij geel op aangeven van de lijnrechter. Daarvoor rood krijgen is overdreven", aldus Destorme na de wedstrijd.

Even daarvoor zag hij het tweede doelpunt van AA Gent van dichtbij gebeuren: "Ik kon er net niet bij. Hoger dan dit kan ik echt niet springen, maar ik zat net onder de bal door. Het ging snel, ik weet zelfs niet of Diogo wist dat hij hem zo goed kopte."

"We konden vandaag zeker iets rapen"

Een uitsluiting en een laat tegendoelpunt. De teleurstelling was dan ook groot bij Destorme: "Er blijft een ontgoochelend gevoel achter na deze wedstrijd. Het doet pijn om twee doelpunten te slikken op stilstaande fases. Het was ook een zuur moment om het tweede doelpunt te slikken."

"We verdienden zeker een punt en misschien zelfs drie, want het zat goed. We hebben weinig mogelijkheden weggegeven en we konden vandaag zeker iets rapen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties