Reactie Simons pakte vijfde gele kaart: "Maar kon tegenstander in die fase niet laten lopen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Simons pakte vijfde gele kaart: "Maar kon tegenstander in die fase niet laten lopen"
Foto: © Photonews

Timmy Simons pakte gisteren zijn vijfde gele kaart van het seizoen. De aanvoerder van Club Brugge zal de partij bij KRC Genk dus van op de strafbank volgen. "Maar de coach vindt wel een oplossing. Hij heeft genoeg goede ideeën."

Cédric De Volder in Luik

Timmy Simons pakte gisteren in de Vurige Stede zijn vijfde gele kartonnetje. De aanvoerder van Club Brugge moet donderdag in de Cristal Arena van KRC Genk op het strafbankje zitten. En dat terwijl blauw-zwart op twee speeldagen van een mogelijke titel zit.

"Ik stond al een paar weken op vier kaarten", relativeert Simons de schorsing. "Ik heb het een tiental weken kunnen uitstellen, maar dit zat er aan te komen. Uiteindelijk kon ik mijn tegenstander in zo'n fase niet laten gaan. Dus dan neem je de gevolgen er maar bij, hé."

Schorsing zat er aan te komen

Maar ook Jesper Jorgensen is geschorst, terwijl Vadis Odjidja-Ofoe nog steeds in de lappenmand ligt. "Maar ook Victor Vazquez (al is die ook al niet honderd procent fit, nvdr.) en Eidur Gudjohnsen hebben de kwaliteiten om daar te spelen. Zelfs Lior Refaelov is een mogelijkheid. De coach heeft genoeg goede ideeën, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties