De WK-babe: Groep H - Algerije

De WK-babe: Groep H - Algerije
Foto: © SC

Omdat het WK lang duurt, moet er al eens wat ontspanning tussen zitten ook. Vandaar dat wij jullie van elk land drie mooie WAGs aanbieden. Bij Algerije kwamen we uit bij Manel Filali, vriendin van Karim Matmour.

Door Aernout Van Lindt

1. Manel Filali

Dat Karim Matmour - al enkele jaren een break aan het nemen als international om zijn clubcarrière aan te zwengelen - er niet bij is in Brazilië, dat is een tegenvaller. Zeker omdat we zo ook Manel Filali niet kunnen tegenkomen.

Ze maakt sinds 2006 deel uit van het muzikale duo Milk & Honey, een popsensatie dat het vooral in de Duitstalige landen goed doet. Moet er nog uitleg dat Filali zelf de Honing van het duo is? 

2. Veronica Graf

Veronica Graf legt het momenteel aan met Saphir Taïder, al is ze niet te vies van eigenlijk gelijk wat. Een playboymodel die claimt het met Balotelli en broer te hebben gedaan en er op los flirt en bedriegt.

3. Sofia Boutella

Verder valt het qua wags bijzonder tegen in Algerije. Gelukkig zijn er nog enkele bekende figuren die er enigszins knap uit zien. Zo is er topdanseres Sofia Boutella. Zij kwam al in verschillende filmpjes van Nike de honneurs waarnemen. Omdat lenigheid een troef is!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws