Blunderende doelman kost PSG twee punten

Caroline Tonnelier
| 2 reacties
Blunderende doelman kost PSG twee punten
Foto: © SC

PSG-doelman Kevin Trapp kende tegen Bordeaux geen al te beste avond. Hij ging twee keer in de fout en op die manier verloor de landskampioen meteen ook twee punten. De eerste dit seizoen overigens.

Trapp verdrong dit seizoen Sirigu uit het doel bij PSG en deed het tot nog toe uitstekend. In de vier vorige competitiewedstrijden hield hij immers telkens de nul.

Het blunderfestival werd gestart door zijn collega aan de overkant. Na geklungel van Carrasso kon Cavani profiteren. Kort voor het halfuur opende hij de score.

Trapp volgde het voorbeeld van de Bordeaux-doelman. Ook hij ging in de fout en het stond al erg snel opnieuw 1-1. Aan Cavani zal het niet gelegen hebben vanavond: nog geen drie minuten later bezorgde hij PSG een nieuwe voorsprong.

De 2-1 bleef lang op het bord staan en na een tweede gele kaart voor Saivet leek de buit binnen voor de thuisploeg. Nog geen twee minuten na die uitsluiting kwam Bordeaux, met dank aan Trapp, op gelijke hoogte. Het was Khazri die profiteerde toen de PSG-doelman in de fout ging bij een terugspeelbal.

 

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties