Herinnert u zich deze nog? Perbet scoorde eerder dit werelddoelpunt

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Herinnert u zich deze nog? Perbet scoorde eerder dit werelddoelpunt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jérémy Perbet scoorde zaterdag een prachtig doelpunt op het veld van KV Mechelen. De Fransman was daarmee niet aan zijn proefstuk toe.

Door Florian Holsbeek

We keren terug in de tijd. 6 december 2008. Jérémy Perbet speelt op dat moment bij Tubize. Die avond spelen de Brabanders op verplaatsing bij Anderlecht. 

Paars-wit pakt een erg vlotte zege: 5-1 wordt het. Het enige doelpunt van de bezoekers wordt gescoord door, jawel, Jérémy Perbet. Met een prachtige uithaal vanop 40 meter zorgt hij voor de eerredder. 

"80% van mijn doelpunten maak ik binnen de zestien", zei hij gisteren nog. Als de andere 20% pareltjes zijn zoals de treffer van zaterdag of die van zeven jaar geleden, dan willen we graag meer van dit.

Het doelpunt tegen Anderlecht kan je na 1 minuut en 15 seconden zien in onderstaande video. Voor de liefhebbers van anekdotes: het was in deze wedstrijd dat een penaltygoal van Frutos afgekeurd werd door Gumienny omdat Boussoufa te vroeg in de zestien stapte. De ref gaf toen echter de bal terug aan Tubize in plaats van opnieuw te laten trappen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties