OHL herstelt na de 0 op 9 en week zonder goals: "Ik ben vaak een uitvlucht"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 9 reacties
OHL herstelt na de 0 op 9 en week zonder goals: "Ik ben vaak een uitvlucht"
Foto: © photonews

OHL dook zonder lekker gevoel de herfstvakantie in. Na de 0 op 9 bengelt de promovendus op een voorlaatste plek in de stand. Bovendien zijn de Leuvenaars de weg naar doel kwijt.

De troepen van Jacky Mathijssen konden drie duels na elkaar niet scoren. En bovendien wacht de enige overgebleven centrumspits Romero Regales nog steeds op zijn eerste goal.

"Ik moet met de druk leren omgaan, ik speel niet meer in derde klasse

Romero Regales

"Ik denk altijd dat die voorzet eens goed valt, maar dat gebeurde nog niet", kniest Regales. "Ik ben vaak een uitvlucht, omdat de ploeg constant onder druk staat. Dat is lastig."

Bovendien rust door de blessures van Jovan Kostovski en Kim Ojo alle druk op zijn schouders. "Daar moet ik mee leren omgaan. Ik speel niet meer in derde klasse. Ik hoop dat de bal eens goed valt, want het moet nu wel eens gaan gebeuren."

De automatismen moeten beter in elkaar zitten

Romero Regales

Waarom lukte het bij Lommel United, waar hij twintig keer scoorde, wel zo vlot? "Iedereen wist hoe hij een ander moest aanspelen. Hier lukt dat net niet. De automatismen zouden beter in elkaar moeten zitten."

"Of de vele rotaties van de trainer in mijn nadeel spelen? Dat zijn zijn keuzes. Hij heeft zijn plan waar we op trainen, daar houden we ons aan. Het moet in de wedstrijden er eens uitkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties