UPDATE: Ook Oostende en New York City FC bevestigen transfer van verdediger

Johan Walckiers Cédric De Volder
Johan Walckiers en Cédric De Volder
| 5 reacties
UPDATE: Ook Oostende en New York City FC bevestigen transfer van verdediger

Frédéric Brillant is niet langer een speler van KV Oostende. De verdediger gaat voor New York City FC voetballen. En het moet gezegd: dat is een hele mooie transfer voor de 30-jarige Fransman.

UPDATE: Wij wisten het natuurlijk gisterenavond al, maar ondertussen bevestigden KV Oostende en New York City FC de transfer van Frédéric Brillant. De verdediger en zaakwaarnemer Gunther Thibaut hebben de deal helemaal afgerond.

Het nieuws is nog niet officieel naar buiten gebracht, maar bronnen dichtbij de onderhandelingen bevestigden aan onze redactie dat de deal in kannen en kruiken is. Enkel over de duur van het contract zijn de partijen er nog niet uit.

KV Oostende laat Brillant overigens voor een appel en een ei vertrekken voor bewezen diensten. Volgens onze Amerikaanse bronnen is de precieze transfersom nog te bepalen, maar sowieso heel klein. 

Enkel nog officiële bevestiging

Brillant verdedigde al sinds 2013 de kleuren van KV Oostende, maar moest zijn plaats in de basiself afstaan aan David Rozehnal en Antonio Milic. Het is nu enkel nog wachten op de bevestiging van de transfer door de Kustboys.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties