Reactie W-Beveren van lelijke eendje naar 12 punten in PO2: "We werden al een provinciale ploeg genoemd"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Beveren
| 1 reacties
W-Beveren van lelijke eendje naar 12 punten in PO2: "We werden al een provinciale ploeg genoemd"
Foto: © Photonews

Het heeft tot de voorlaatste thuismatch van het seizoen geduurd vooraleer Waasland-Beveren in 2017 een eerste keer op de Freethiel kon winnen. Tegen Lierse was het eindelijk prijs voor de Leeuwen, die met twaalf punten nog meedoen voor poulewinst.

"Ik feliciteer mijn spelers voor de goesting die ze lieten zien", vertelde coach Cedomir Janevski na de 3-2-winst. "Dat was al vanaf de eerste wedstrijd in deze play-offs het geval, maar toen beweerde men dat we als een provinciale ploeg speelden en de kloof tussen de coach en de spelers te groot was."

Janevski was tevreden dat ook de fans eindelijk eens konden juichen. "Met deze zege lieten mijn spelers hun respect voor de club en de supporters zien. Bovendien is twaalf punten in de play-offs W-Beveren nooit eerder overkomen."

Maxim was nerveus, maar de groep heeft hem goed gesteund

Cedomir Janevski

Afsluitend zwaaide Janevski met lof naar Maxim Nys die zijn eerste basisstek vierde. "Maxim wist donderdag dat hij zou starten. In het begin startte hij nerveus, maar de groep heeft hem goed gesteund. Bij de 0-1 was hij wat ongelukkig, maar daar leert hij op zijn jonge leeftijd uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties