Reactie Wet van Murphy op de Bosuil: "Echt álles zat tegen ons"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Dirk Pieters vanuit de Bosuil
| 8 reacties
Wet van Murphy op de Bosuil: "Echt álles zat tegen ons"

Door de vele afwezigheden geraakte Antwerp tegen Lokeren erg moeilijk in zijn spel. Stallone Limbombe dweilde vaak de flank af en gaf zelfs een knappe assist, maar het was niet genoeg voor punten.

Antwerp werd een hele avond getroffen door de wet van Murphy, Limbombe was begrijpelijk enorm ontgoocheld. "Ik vond Lokeren helemaal niet zo sterk, maar alles zat echt tegen bij ons. Op voorhand waren er al veel blessures en schorsingen én dan valt ook Haroun nog uit én net op dat moment scoort Lokeren."

Nadien kreeg Antwerp kans na kans, maar Verhulst was niet te passeren. "Niet te snappen dat we zonder doelpunt de rust in gaan. Daarna scoren we dan toch en dan denk je dat we er nog vlot over gaan, maar amper twee minuten later staan we weer op achterstand", zucht hij.

Er zijn zo van die wedstrijden dat het echt niet mag

"Die tweede treffer was een zware opdoffer en ook dan stopt de pech niet. Alle wissels zijn opgebruikt en dan valt Dylan (Batubinsika) nog uit. Er zijn zo van die wedstrijden dat het echt niet mag en vandaag was er zo één."

Nog eentje te gaan

Toch blijft Antwerp ook na deze pechmatch voorlopig vijfde. "We moeten de nederlaag niet dramatiseren. We staan nog steeds heel goed. Maar misschien is het wel tijd voor de winterstop. Misschien zitten sommige jonge spelers wel op hun tandvlees", vermoedt Limbombe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties