Reactie 'Le nouveau Oulare est arrivé': "2018 moet de start van mijn carrière worden"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 8 reacties
'Le nouveau Oulare est arrivé': "2018 moet de start van mijn carrière worden"
Foto: © photonews

Wat een verschil met afgelopen woensdag, de manier waarop Obbi Oulare zich profileerde in de match tegen Charleroi was volledig het tegenovergestelde dan tegen Gent. De boomlange aanvaller vraagt nog wat tijd, maar... "Tegen maart zal ik 100 procent zijn."

Het is één van de uitspraken die ons doen vermoeden dat Oulare echt wel een klik gemaakt heeft in zijn hoofd. Dit is er trouwens nog eentje: "Het is moeilijk na drie maanden niet spelen. Ik was ook vandaag nog niet top, maar het was iets beter dan woensdag."

"Ik leed nog te veel balverlies", aldus de man die in onze ogen niet veel fout deed. "Dat ik al mijn duels won? Dat moet ik ook doen. Ik ben sterker dan quasi iedereen, dus wordt dat van mij verwacht."

Dat Bölöni zei dat ik nog niet klaar was? Ik hou me niet meer bezig met wat anderen zeggen

Nog eentje? Laszlo Bölöni zei na de match woensdag dat Oulare nog niet klaar is. "Ik hou me niet meer bezig met wat anderen denken. Maar ik was woensdag wel gefrustreerd over mijn eigen prestatie. Dat de bondscoach in de tribune zat? Ik zeg het, ik hou me er niet meer mee bezig, dat deed ik vroeger te veel."

Oulare verloor bijna geen enkel duel.

Het vaderschap heeft Oulare naar eigen zeggen veranderd. "Ik heb veel meer maturiteit. Ik denk ook veel meer na en maak me niet zo snel boos. Als ik me niet zot laat maken, geraak ik er wel. Ik ben nog jong, alles moet nog beginnen. Ik heb de laatste jaren veel pech gehad met blessures, maar 2018 moet het begin van mijn carrière worden."

Een goaltje meepikken is voor een spits altijd goed om wat rust te vinden. "Het was niet zo makkelijk, want ik verwachtte die bal niet meer echt. Toen ik hem zag komen, wou ik eerst koppen, duiken... Maar toen nam ik wel de juiste beslissing. Het doet sowieso deugd na al die maanden aan de kant."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties