Reactie Gefrustreerde Bölöni spreekt over gedragsprobleem bij Antwerp: "Ze willen niet voetballen voor hun eigen supporters"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht en Dirk Pieters vanuit Antwerpen
| 13 reacties
Gefrustreerde Bölöni spreekt over gedragsprobleem bij Antwerp: "Ze willen niet voetballen voor hun eigen supporters"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laszlo Bölöni liet op voorhand duidelijk weten dat play-off 2 geen prioriteit is voor hem, maar dat was niet te merken aan zijn reactie na Antwerp-Oostende (3-3). De Roemeense coach had moeite om op de persconferentie zijn frustratie te verbergen.

"Een eerlijke uitslag. Deze match was goed voor het spektakel, maar de weg naar ons beste niveau is nog heel lang. Verdedigend waren we te naïef. De ploeg is nog niet waar ik ze wil hebben", vertelde Laszlo Bölöni, zichtbaar ontevreden over de match.

"Mijn spelers hadden niet de juiste ingesteldheid. Er was niet genoeg wil om te voetballen voor onze eigen supporters. Dat zie ik toch als een gedragsprobleem bij de spelers."

De debutanten laat hij in die harde mening wel buiten beschouwing. "Enkele spelers hebben hun eerste kans gekregen (Gouné Niangadou en Laurent Mendy, red.). Ze moeten nog groeien, maar ik vind het ook niet nodig om iemand te bekritiseren die nog maar 45 minuten op het hoogste niveau gespeeld heeft."

Verborgen woede

Bölöni volgde de match overigens grotendeels van binnen ín het stadion, en dus niet in de dugout. Pas na de rode kaart kwam hij in colère naar buiten en na afloop vloog hij in de kleedkamer uit tegen zijn spelers. (lees hier meer)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties