Hoe oogt de toekomst van Courtois bij Real Madrid? 'Spaanse grootmacht biedt doelman verdubbeling van salaris aan'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Hoe oogt de toekomst van Courtois bij Real Madrid? 'Spaanse grootmacht biedt doelman verdubbeling van salaris aan'
Foto: © photonews

Thibaut Courtois is opnieuw fit bij Real Madrid, maar het is Andriy Lunin die vanavond het Madrileense doel zal verdedigen tegen Bayern München. De Spaanse grootmacht heeft de Oekraïense doelman ondertussen een nieuw contractvoorstel gedaan.

De voorbije maanden kreeg Andriy Lunin voluit zijn kans bij Real Madrid. De 25-jarige doelman deed er deze zomer nog alles aan om een nieuwe club te vinden, maar de blessure van Courtois kwam voor hem als een spreekwoordelijk geschenk uit de hemel. 

Ondertussen is Courtois opnieuw fit én maakte onze landgenoot afgelopen weekend zijn tegen wederoptreden tegen Cadiz CF. Naar alle verwachting staat Lunin vanavond tegen Bayern München dan ook voor het laatst onder de lat bij Real Madrid. 

Lunin Andriy
© photonews

Al wil De Koninklijke wél door met Lunin. Florentino Perez heeft hem een contractvoorstel gedaan. De Oekraïense doelman - de huidige overeenkomst loopt medio 2025 af - kan zijn krabbel zetten onder een nieuw contract tot medio 2027.

Maar dat is niet alles. Real Madrid is bereid om zijn loon op te trekken van drie naar zes miljoen euro. Dat weten de Spaanse kranten. Ter vergelijking: op het loonbriefje van Thibaut Courtois staat vijftien miljoen euro (bruto, nvdr.) vermeld.

Wie staat volgend seizoen in doel bij Real Madrid?

Lunin hapt echter nog niet toe. De doelman wil absoluut spelen en beseft dat hij het pleit van Courtois zal verliezen. Real Madrid is dan weer niet van plan om een loon te betalen en de speler elders te stallen. Zou mevrouw Lunin al een post voor de sociale media voorbereid hebben?
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties