Messoudi leidt Willem II naar puntengewin

Steurbaut Kersten
| 1 reacties

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohamed Messoudi heeft Willem II op weg gezet naar een gelijkspel tegen ADO Den Haag. Tom Caluwé diende met FC Utrecht het Heerenveen van Trond Sollied de nederlaag toe.

De wedstrijd begon dramatisch voor Messoudi en co. Na 28 minuten keek Willem II al tegen een 0-2-achterstand aan en net na rust dikte Richard Knopper de score aan tot 0-3. De Tilburgers zorgden echter voor een onwaarschijnlijke terugkeer. In zes minuten tijd stonden de bordjes weer gelijk. Messoudi gaf het goede voorbeeld en kreeg navolging van Frank Demouge en George Mourad: 3-3.

Tom Caluwé en FC Utrecht doen een goede zaak met het oog op de play-offs voor Europees voetbal. De confrontatie met Heerenveen leek af te stevenen op een gelijkspel, maar Gregoor Van Dijk knalde in de voorlaatste minuut vanop de stip de 2-1 tegen de netten. (AN)