Liverpool kegelt Bolton Wanderers uit de FA Cup

Lennert Vannooten
| 14 reacties

Liverpool heeft buitenshuis tegen de Bolton Wanderers met 1-2 gewonnen, het moest daarvoor wel wachten tot in de laatste minuut. De heenwedstrijd eindigde op 0-0. Liverpool stoot door in de FA Cup naar de 5e ronde.

Het zag er lang slecht uit voor The Reds, Eidur Gudjohnsen scoorde een penalty, op het uur, tegen Simon Mignolet waardoor Liverpool wel moest komen. De eerste wedstrijd eindigde op een 0-0 gelijkspel dus had Liverpool genoeg aan 1 doelpunt om door te gaan.

Raheem Sterling scoorde uiteindelijk de 1-1 in de 86e minuut, Liverpool wilde zekerheid en bleef doorduwen. Philipe Coutinho scoorde zelfs nog de 2-1 in de 91e minuut. Bolton kon in de 5 minuten extra tijd niet meer scoren en ligt zo uit de FA Cup