Reactie "Die van Waasland-Beveren hebben toch echt niet gevoetbald?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 23 reacties
"Die van Waasland-Beveren hebben toch echt niet gevoetbald?"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chevalier kende gisteren geen goeie dag in de spits bij KV Kortrijk. De spits kon wel verzachtende omstandigheden inroepen. Hij moest al na twintig minuten invallen voor Stijn De Smet.

Sander De Graeve in Beveren

"Het is niet makkelijk om in te vallen in zo'n wedstrijd, zeker niet zo vroeg. Jammer genoeg blesseerde Stijn De Smet zich redelijk snel en moest ik met een korte opwarming het veld op", aldus Chevalier. Het had een weerslag op de prestatie én gezondheid van de spits. "Ik kreeg wat last van de achterkant van de dij."

Verdedigen en tijd rekken, dat hebben ze gedaan

De aanvaller raakte samen met Ivan Santini geen bal. "Het is ook moeilijk wanneer je tegen dit Waasland-Beveren moet spelen. Die hebben toch echt niet gevoetbald vandaag? Verdedigen en tijd rekken, dat hebben ze gedaan. Het maakte het heel moeilijk voor ons om erdoor te geraken."

Vanderhaeghe liet het team dat won van Club Brugge staan. Chevalier was toen geschorst en begon dus op de bank. "Natuurlijk was ik wat teleurgesteld. Dat moet je ook zijn wanneer je niet start. De coach blijft de baas en hij heeft met mijn gesproken. Helaas kon ik in mijn invalbeurt ook niet voor een punt zorgen. Het was een mindere match, van iedereen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties