Bezinningsmoment voor Tim Nicot op het Kiel: "Deze wedstrijd kon je niet winnen"

Bezinningsmoment voor Tim Nicot op het Kiel: "Deze wedstrijd kon je niet winnen"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

Vanavond was er een bezinningsmoment voor Tim Nicot in de loges van het Olympisch Stadion in Antwerpen. Vele fans kwamen opdagen voor wat een erg droef moment is voor het Belgisch voetbal. Alweer een klap, die vele fans samen een beetje kwamen verwerken.

De jonge linksachter van Beerschot-Wilrijk vocht enkele dagen voor zijn leven na een hartfalen tijdens een vriendschappelijk toernooi, maar overleed deze morgen. 

Er was al een bezinningsmoment gepland in de loges van het Olympisch Stadion, aanvankelijk om hem veel steun te wensen maar door de plotse dood van Nicot deze morgen werd het eerder een rouwmoment.

Heel veel mensen schoven aan om het rouwregister te tekenen. Heel het bestuur en hoofdsponsor Schaling van Land Invest Groep waren ook aanwezig.

Op de webstek van Beerschot-Wilrijk verscheen een knappe tekst van Danny Geerts om Nicot te eren. Die kan u hier even volledig nalezen of nog eens nalezen op de website van de Ratten.

Tim,

Deze wedstrijd kon je echter niet winnen. Zelfs niet met de steun van de supporters van KFCO Beerschot Wilrijk. Jouw supporters.

Onze woorden van respect en medeleven uit het diepste van ons paars-wit-geel-blauwe hart, de vele paarse kaarsen die werden aangestoken, de bloemen, de honderden kaartjes... Ze toonden dat je niet alleen stond in je strijd. We zijn er zeker van dat je die onvoorwaardelijke solidariteit meegekregen hebt. Gevoeld hebt.

Die woorden van respect en medeleven worden nu noodgedwongen woorden van troost. Voor je ouders, zus, broer, familieleden, je vele vrienden.

Bedankt voor wat je voor KFCO Beerschot Wilrijk de voorbije twee seizoenen betekend hebt. Je was onze onvermoeibare sterkhouder op de linkerflank, de man van de rushes, onze nummer veertien. Maar je was tegelijkertijd ook een crême van een gast naast het veld. Altijd goedgezind, altijd tijd makend voor een zoveelste selfie met een fan. Voor een leuke babbel. Het idool van onze supporters was je. De "chouchou" van onze vele vrouwelijke fans...

We schrijven jouw naam dan ook fier, en met grote krullende letters, in ons Gouden Boek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties