'Union doet nu ook moeilijk in transferdossier van sterkhouder richting Duitsland'

'Union doet nu ook moeilijk in transferdossier van sterkhouder richting Duitsland'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Loic Lapoussin speelde zich in de kijker bij Union SG. Werder Bremen toonde de nodige interesse voor de speler, maar de liefde lijkt bekoeld.

Bij Union SG dreigen heel wat spelers andere oorden op te zoeken, maar de Brusselse club probeert daar uiteraard een stokje voor te steken. Na het debacle rond het nieuwe contract van Karel Geraerts houden ze het been in een ander dossier stijf.

De voorbije dagen valt de naam van Loic Lapoussin te horen bij SV Werder Bremen. Rond de 27-jarige middenvelder werden volgens Deichstube heel intense gesprekken gevoerd, maar de liefde zou ondertussen bekoeld zijn.

Volgens het Duitse medium is de houding van Union SG daar de reden toe. De in Madagaskar geboren Lapoussin staat plots niet meer hoog op het lijstje van de Duitse club, omdat Union SG te veel geld wil.

Volgens Transfermarkt is Lapoussin, die nog tot midden 2025 onder contract bij Union SG, drie miljoen euro waard. Union SG zou echter meer dan de marktwaarde willen, waardoor Werder Bremen zoekt naar een goedkopere oplossing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties