Mourinho: 'Carvalho heeft een dokter nodig'

Philippe Crols
| 0 reacties
Mourinho: 'Carvalho heeft een dokter nodig'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

U kon hier op Voetbalkrant al lezen dat Ricardo Carvalho er niet mee kon lachen dat hij niet mocht spelen tegen Wigan op de eerste speeldag. Carvalho nam manager Mourinho onder vuur. Mourinho heeft ondertussen gereageerd en deed dat op zijn eigen manier. 

"Ricardo doet er goed aan om een IQ-test te ondergaan. Hij lijkt blijkbaar de dingen toch niet zo goed te snappen als ik dacht", aldus José Mourinho. "Ik was natuurlijk niet blij toen ik de commentaar in de kranten las, maar ik veronderstel dat het maar iets tijdelijk is. Ik zal in ieder geval met hem praten. Zo'n uitlatingen kunnen we wel missen als kiespijn", zo zei de Portugese coach. Mourinho zal naar alle waarschijnlijkheid het loon van zijn landgenoot voor twee weken intrekken. De Chelsea-manager had zijn spelers duidelijk gemaakt dat ze geduldig moesten zijn en dat iedereen vroeg of laat zijn kans wel zou krijgen. 

Mourinho was echter nog niet uitgepraat en vertelde tegen de BBC nog het volgende: "Ik werk ondertussen al vier jaar met Ricardo Carvalho en ik kan maar niet begrijpen dat hij dit heeft gezegd. Misschien heeft hij wel een dokter nodig."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties