PSV zal Salcido even moeten missen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
PSV zal Salcido even moeten missen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV lijkt gehavend te moeten beginnen aan het tweeluik tegen Liverpool in de kwartfinales van de Champions League. Nu lijkt het er op dat de Eindhovenaren het ook een drietal weken zullen moeten stellen zonder de Mexicaanse verdediger Carlos Salcido. Voor trainer Ronald Koeman is dit een zoveelste tegenslag.

Het nieuws over de blessure van Salcido komt overgewaaid uit Mexico. Bondscoach Hugo Sanchez meldt daar in de krant Terra dat Salcido te geblesseerd is om mee te spelen met de nationale ploeg. Sanchez had hem nochtans geselecteerd maar wist van geen blessure. De diagnose van drie weken werd trouwens gesteld door de bondsarts van het Midden-Amerikaanse land.

Sanchez is niet te spreken over de medische staf van PSV Eindhoven. Volgens Sanchez had de lijstaanvoerder in de Nederlandse competitie Salcido nooit mogen opstellen in de competitietopper tegen Ajax Amsterdam (1-5-verlies, nvdr). Voor Mexico stonden dezer dagen twee belangrijke duels op het programma. De Mexicanen oefenen met het oog op de Copa America van deze zomer tegen Paraguay en Ecuador.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties