Berthelin: "Trots op laatste huzarenstukje"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Berthelin: "Trots op laatste huzarenstukje"
Foto: © SC

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Cédric Berthelin heeft een aantal vreemde maanden achter de rug. De Fransman tekende een contract bij KV Oostende als doelmannencoach, maar belandde dan toch tussen de palen. "Maar nu is het echt voorbij."

Cédric Berthelin verruilde in het tussenseizoen RAEC Mons voor KV Oostende. De 36-jarige Fransman zou de doelmannen van de promovendus trainen, maar belandde dan toch tussen de West-Vlaamse palen. In Sport/Voetbalmagazine blikt de doelman-op-rust terug op de voorbije maanden.

"Ik ben op een vreemde manier in doel gekomen", vertelt Berthelin. "Nicaise Kudimbana zou eigenlijk worden vervangen door Jérémy Dumesnil. Laatgenoemde was echter geschorst na een rode kaart bij de B-ploeg, maar Frederik Vanderbiest wilde toch wisselen en ik mocht opdraven." (lacht)

Toch kijkt de doelman met een tevreden gevoel terug op zijn terugkeer op het hoogste niveau. "Ik ben trots op mijn prestatie. Ik hield in vier van de tien wedstrijden de nul en kon afsluiten met een memorabele 4-0-overwinning tegen KRC Genk."

"Maar nu is het de beurt aan Didier Ovono", besluit Berthelin. "In mijn hoofd is het echt wel voorbij. Ook mijn contract wordt wellicht aangepast. Al behoud ik mijn spelerslicentie voor noodgevallen." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties