Reactie Matchwinnaar Fauré streng voor zichzelf: "Had vierde moeten maken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Matchwinnaar Fauré streng voor zichzelf: "Had vierde moeten maken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cédric Fauré kroonde zich zaterdagavond tot matchwinnaar tegen Cercle Brugge. De spits van Charleroi tekende voor drie goals, en eigenlijk hadden dat er altijd vier moeten zijn. "Ik ben heel blij met die hattrick, maar tegelijkertijd ontgoocheld dat ik die vierde laat liggen."

De 35-jarige Fauré speelt sinds januari op Mambourg, en kan tot dusver terugblikken op enkele goeie maanden. “Het is magnifiek. Ik had niet verwacht dat ik meteen zoveel zou spelen. Maar ik beleef plezier aan het voetbal en ik geniet het vertrouwen van de coach en mijn ploegmaats”, aldus de Fransman aan Stadion.

"De matchbal meenemen? Daar lig ik niet wakker van"

“We speelden een goeie eerste helft, met als gevolg dat we er tegen de rust al drie in het mandje hadden gelegd. In de tweede helft gingen we wat op ons lauweren rusten, maar uiteindelijk pakken we de drie punten. Dat is het belangrijkste.”

Met zijn hattrick was de Fransman natuurlijk blij, al is hij veeleisend voor zichzelf. “Ik ben heel blij met die hattrick, maar tegelijkertijd ben ik ook ontgoocheld dat ik het naliet om een vierde te scoren. De matchbal mee naar huis nemen? Daar lig ik niet wakker van, die goals zijn belangrijker.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties