Berchem Sport lost keepersprobleem na blessure doelman Beerschot-Wilrijk op met ... goalie Lierse

Berchem Sport lost keepersprobleem na blessure doelman Beerschot-Wilrijk op met ... goalie Lierse
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Berchem Sport heeft een oplossing voor zijn doelmannenprobleem. Het huurt Paul van der Helm voor zes maanden van Lierse en heeft daarmee een vervanger beet voor Ruben Smet.

Paul van der Helm komt over van Lierse, waar hij nog tot 2017 onder contract ligt. Nu komt hij echter het doelmannenprobleem oplossen bij Berchem Sport, dat hem tot het einde van het seizoen huurt van de tweedeklasser. Dat kwam onze redactie te weten uit betrouwbare bron.

De 22-jarige Nederlander tekent normaliter vandaag nog zijn contract bij Berchem Sport. Bij de club kwamen de voorbije weken minstens drie Nederlandse keepers testen, maar de keuze viel uiteindelijk op de speler van Lierse. Kristof Sulmon heeft zo een nieuwe concurrent voor de positie onder de lat.

Berchem had dringend een nieuwe doelman nodig, nadat Ruben Smet twee weken geleden uitviel met een afgescheurde achillespees. Hij ging onder het mes en mist de rest van het seizoen. Tegen juni wordt hij opnieuw fit verwacht, te laat voor dit seizoen. Maar wel positief dat de operatie zonder verdere ongemakken is verlopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties