KRC Genk-speler Zakaria El Ouahdi wil nog wat kwijt over vertrek van Wouter Vrancken en vertelt hoe de groep op het nieuws reageerde

KRC Genk-speler Zakaria El Ouahdi wil nog wat kwijt over vertrek van Wouter Vrancken en vertelt hoe de groep op het nieuws reageerde
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wouter Vrancken is eerder deze week vertrokken bij KRC Genk. De coach zal volgend seizoen naar KAA Gent trekken.

Wouter Vrancken stond bij KRC Genk nog onder contract, maar besloot toch dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging. Hij liet aan het Genkse bestuur weten dat hij naar KAA Gent wilde vertrekken.

Afgelopen maand maakte de entourage van Vrancken dat al duidelijk aan de club. Er werd heel wat gepraat en uiteindelijk werd besloten dat de coach dan maar beter meteen kon vertrekken.

Zo speelden de Limburgers hun eerste wedstrijd zonder Vrancken dit seizoen tegen Anderlecht. Paars-wit won uiteindelijk met 2-1. Na afloop praatte Zakaria El Ouahdi bij Het Laatste Nieuws over het vertrek van Vrancken.

"We hadden het niet zien aankomen", vertelde de winger. "In de groep deed het pijn, omdat de coach hier een heel goede prestatie heeft afgeleverd. Het deed héél veel pijn."

"Ik heb Wouter nog een bericht gestuurd om hem te bedanken, hij heeft mij echt geholpen. Ik kreeg ook een antwoord, dat is een opluchting. Helaas ga ik zo'n momenten nog veel meemaken in het voetbal vrees ik", besluit El Ouahdi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties