De Mos haalt uit: "Als Weiler zo blijft wisselen, wint hij geen match meer"

Redactie
| 58 reacties
De Mos haalt uit: "Als Weiler zo blijft wisselen, wint hij geen match meer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

René Weiler wisselde zondag drie ervaren pionnen voor drie jonge gasten. En dat deed toch de wenkbrauwen omhoog gaan van Aad de Mos. Die haalde bij Stadion flink uit.

Tijdens zijn persconferentie wou Weiler niet reageren op de bewuste wissels, De Mos deed dat wel. "Weiler zei al voor de wedstrijd dat Anderlecht niet alle matchen gaat winnen, maar als hij zo blijft wisselen, wint hij geen wedstrijd meer. Er zijn bepaalde wetten in het voetbal: bij 1-2 wissel je geen belangrijke schakels zoals Deschacht, Chipciu en Capel om jonge spelers te laten debuteren. Dat doe je als 3-0 voorstaat."

Die vier houten klaasen achteraan hadden het niet meer

Aad de Mos

"Hij kijkt tegen heel de zaak aan als een voorbereiding, maar dit is Anderlecht. Anderlecht moet winnen. Hij haalde ook Tielemans en Hanni uit elkaar. Hij heeft zichzelf verzwakt met zijn wissels", vond De Mos.

Ik vrees het ergste voor dit Anderlecht als er niets meer bijkomt

Aad de Mos

Volgende week staat Anderlecht-Gent op het programma en De Mos ziet dit Anderlecht niet veel klaarmaken. "Ik moet eerlijk zeggen: complimenten voor Eupen. Die vier houten klaasen achteraan hadden het niet meer. Ik ben benieuwd voor tegen Gent. Ik vrees het ergste voor dit Anderlecht als er niets meer bijkomt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws