Reactie Vormer niet verrast met rode kaart Enoh: "Ook in Nederland pakte hij uit met zo'n tackles"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Vormer niet verrast met rode kaart Enoh: "Ook in Nederland pakte hij uit met zo'n tackles"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard moest vanmiddag al na amper elf minuten voetballen met z'n tienen verder. Eyong Enoh ging te fors in op Ruud Vormer. Opvallend: de Nederlandse middenvelder was helemaal niet verrast. "Ik zei voor de partij nog tegen Victor Vazquez dat hij regelmatig rood pakt."

Cédric De Volder in Brugge

Eyong Enoh stond hevig. De Kameroense WK-ganger traint al enkele weken mee met de Rouches, maar door administratieve problemen maakte hij pas vanmiddag zijn debuut. En hoe? Na amper elf minuten stuurde Luc Wouters hem naar de douches na hevig inkomen op het been van Ruud Vormer.

"Hij raakt me wel degelijk op mijn scheenbeen", aldus Vormer. "Ik ben blij dat ik op het moment van de tackle met mijn linkerbeen de lucht inga. Anders was ik de lul geweest, ja. Ik speelde in Nederland nog tegen Enoh in zijn Ajax-periode. Ook toen pakte hij regelmatig uit met zo'n tackles. Ik zei voor de wedstrijd nog tegen Victor Vazquez dat hij regelmatig rood pakt. Ja, het is een slopertje op het middenveld."

Blij dat ik op het moment van de tackle met mijn linkerbeen de lucht inga. Anders was ik de lul geweest, ja

Michel Preud'homme haalde de Nederlander aan de rust al aan de kant. "Ik kamp met een overbelasting in de knie en heb dus een beetje last. Maar mijn wissel had natuurlijk ook iets te maken met mijn gele kaart, hé. Ik miste mijn controle en moest corrigeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties